Voedingsadviezen veranderen zo nu en dan. Dat roept verwarring op, maar is eigenlijk volkomen logisch: een kwestie van voortschrijdend inzicht. Bovendien is er op hoofdlijnen in de afgelopen eeuwen niet heel veel veranderd.

Het helpt ons enorm dat wij dagelijks te maken hebben met voeding voor zowel landbouwhuisdieren als voor gezelschapsdieren. Door op beide terreinen actief te zijn ontstaat een perfecte kruisbestuiving van kennis en ervaring. Ieder dier, of het nu een gezelschapsdier of een nutsdier is, profiteert daarvan. Maar ook de eigenaar, middels onze producten, diensten en nuchtere adviezen.

Dit is ook hoe Altenburg Nutritional er na meer dan 30 jaar ervaring nog steeds over denkt. Vanuit de overtuiging dat dieren onmisbaar zijn in de voedselvoorziening voor de mens, en dat dieren een onmisbare rol spelen binnen de samenleving, houden wij ons met volle passie bezig met diervoeding. Of het nu gaat om voeding voor een melkkoe, een speurhond of een ander gezelschapsdier, steeds blijven we daarbij uit respect zo dicht mogelijk bij de aard en de natuur van het dier.

dier