bright-green-seaweed-i-2-1194424-1920x1440

Zeewier en op zeewier gebaseerde producten

100% Biologisch zeewier voor hond en katSeaSpirit Dog en Cat

North Seaweed b.v. is meer dan 15 jaar actief als leverancier van zeewier, met de focus op toepassing in diervoeding. Als geen ander weet North Seaweed wat zeewier doet in diervoeding en combineert deze kennis en ervaring voortdurend met de moderne diervoeding-kennis.

Onder de merknaam SeaSpirit worden uitgekiende zeewiermengsels en op zeewier gebaseerde  producten geleverd, speciaal voor herkauwers, paarden, honden, katten pluimvee en varkens.

Door de GMP+ certificering en de deelname aan Securefeed zijn de afnemers verzekerd van kwalitatief hoogwaardige en veilige producten.

Sinds 2021 is North Seaweed ook SKAL-gecertificeerd en wordt er nu ook 100% biologisch zeewier geleverd.

Voor Biologisch zeewier zijn diverse (extra) eisen opgenomen in de biologische wetgeving. Ze dragen bij aan de instandhouding van de biodiversiteit en de gezondheid van de natuurlijke waterecosystemen. De producenten van biologisch zeewier moeten onder meer een duurzaam beheerplan hebben met daarin zeer gedetailleerde gegevens over de milieu-impact van het bedrijf.

North Seaweed is er van overtuigd dat biologisch zeewier nóg meer kan bijdragen aan de gezondheid dieren. Met gepaste trots presenteert NorthSeaweed b.v. per januari 2022 dan ook:

 SeaSpirit Pet, een 100% biologisch gecertificeerd zeewier voor hond en kat.

Jarenlange ervaring in honden- en kattenvoeding én de uitgebreide kennis van zeewier zijn samen gebracht in dit krachtig werkend biologisch product voor Hond en Kat.

Sea Spirit Pet is verkrijgbaar in zakken van 750 gram, 2 kg en 20 kg.

Voor meer informatie:

Vraag de folder SeaSpirit Pet aan op info@northseaweed.nl of bel 0031 (0) 6 46 27 67 57