Nieuw in het assortiment van North Seaweed: 

GreenActiv gazonmest Quatro.

Geachte relatie,

Zeewier wordt al sinds mensenheugenis gebruikt voor bemesting en bodemverbetering. Het is niet alleen een zeer rijke bron van mineralen en sporenelementen, maar het bevat ook vele bio-actieve stoffen. Ze maken de plant weerbaar tegen allerlei stress-situaties zoals aantasting van schimmels, bacteriën, insecten, droogte en vorstschade . Zeewier stimuleert de wortelgroei en zorgt voor een betere beworteling en bodemstructuur.

Samen met een Nederlandse producent van organische meststoffen, tevens afnemer van SeaSpirit zeewier, is een nieuwe gazonmeststof ontwikkeld en ruimschoots in de praktijk getoetst.

De meststof heeft 4 belangrijke hoofdcomponenten en grijpt of 4 verschillende manieren  4 in de plant en bodem in.  Vandaar ook dat voor de naam GreenActive Gazonmest Quatro is gekozen.

GreenActive Gazonmest Quatro zorgt voor een prachtig, sterk en evenwichtig groeiend gazon of sportveld.

Uniek in deze meststof, naast het zeewier, is de toevoeging van natuurlijke Chitine. Deze stimuleert de nuttige bodembacteriën en help mee om schadelijke bodeminsecten zoals emelten en engerlingen op een natuurlijke wijze te bestrijden.

GreenActiv Gazonmest Quatro laat dus de natuur haar werk doen.

Meer weten over de GreenActiv Gazonmest Quatro?

Stuur een mail naar info@northseaweed.nl of ga naar www.northseaweed.nl voor de folder of voor meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Hessel Altenburg

North Seaweed b.v.